Informationer

Få fremtidens videoovervågning i dag
Med en IPftp.dk-konto får du det fulde udbytte af ip-teknologien. Du får mulighed for at tilkoble et eller flere ip kameraer til vores server, som lagrer dine optager. Der behøves kun en internetforbindelse og et ip kamera for at benytte IPftp.dk – ingen besværlig installation eller kabeltræk. Data i form af billeder og/eller video bliver gemt direkte på serveren. Du kan hele døgnet gennemse og downloade billeder og videoklip direkte ved at logge ind her på siden.

Du får således en effektiv videoovervågning, som kan sættes op på under 10 min. Dernæst risikerer du ikke, at udbudne gæster spolerer dine optagelser. Optagelserne vil allerede være sikrede på serveren, før de opdager, at de bliver filmet!

Installation af ip kamera
I kameraet skal du blot indtaste dine brugeroplysninger, som du får tilsendt, når du opretter en konto hos os – mere behøves ikke. Du kan benytte kameraet som sædvanligt og kan selv bestemme, hvornår der skal sendes billeder eller video til serveren (fx ved bevægelse). Kameraet kan flyttes til en anden adresse (fx dit sommmerhus) uden, at der skal foretages ændringer i ip kameraets konfiguration. Det eneste krav er, at der er internetforbindelse. Kameraer fra alle producenter kan benyttes (skal understøtte FTP), og det er derfor specifikationerne på det enkelte kamera, der afgør billedkvalitet etc..

Vi anbefaler en internetforbindelse på minimum 512 kbit/s i upload-hastighed.

Køb et effektivt ip kamera
Ip kameraer fra alle producenter kan som udgangspunkt benyttes, hvis de understøtter FTP (File Transfer Protocol), hvilket næsten alle gør. Du er derfor ikke bundet til én bestemt producent, hvis du ønsker at udvide med et ekstra kamera.

Har du ikke et ip kamera, kan rette henvendelse til info@ipftp.dk for at få anbefalet et kamera.

IPftp.dk skifter navn til IPcam-Cloud.dk. læs mere her: Klik her for at læse mere Afbryd